Open navigatie

Werken bij de ODBN

Bij de ODBN draag je samen met ongeveer 200 betrokken collega’s bij aan een schone en veilige leefomgeving. Wij zijn een organisatie in ontwikkeling die werkt aan vergunningverlening, het houden van toezicht en waar nodig de inzet van handhaving op het gebied van omgevingsrecht. Dit doen we samen met onze partners, 16 gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Om de uitvoeringspraktijk mee te laten bewegen met de snel veranderende samenleving, richten wij ons ook op ontwikkeling en advies.

In onze kantoren in Den Bosch en Cuijk werken wij in een informele sfeer samen. We werken zoveel mogelijk digitaal en plaats- en tijdsonafhankelijk. Medewerkers zijn proactief en delen kennis en ervaring met elkaar. Eigen verantwoordelijkheid is daarbij erg belangrijk.

Vacatures

Vacatures van de Omgevingsdienst Brabant Noord kun je vinden op www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Op deze website kun je ook solliciteren.

Actuele vacatures

Stages en afstudeeropdrachten

Met een stage of afstudeeropdracht leer je de ODBN in de praktijk kennen. We hebben daarom regelmatig stageplaatsen of afstudeeropdrachten op mbo-, hbo-, of wo-niveau. Interesse in een stageplaats of afstudeeropdracht bij de ODBN? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@odbn.nl of vul dit formulier in.

Meeloopdagen Brabantse omgevingsdiensten

Ben jij student? Nieuwsgierig naar het werk bij een omgevingsdienst? Wil je graag een dagje meelopen? Vul dan dit formulier in. Je krijgt zo snel mogelijk informatie over de meeloopdagen van de drie Brabantse omgevingsdiensten.

Job alert

Wil jij direct op de hoogte worden gebracht van onze vacatures? Schrijf je dan in voor onze vacature nieuwsbrief. Ook stagemogelijkheden worden hierin benoemd. Schrijf je hier in!

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij de Omgevingsdienst Brabant Noord? Je open sollicitatie is altijd welkom. Je open sollicitatie wordt maximaal 3 maanden in portefeuille gehouden. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@odbn.nl of vul dit formulier in.